Ponudba


Ponujamo ugodne cene za najboljšo kakovost naših izdelkov

Imamo bogate izkušnje in tehnično podkovanost na področju izdelovanja toplotno izolacijskih sistemov, mavčnih sistemov, beljenja in slikopleskarstva ter raznih dekorativnih del.

Odlikuje nas visoka kvaliteta naših izdelkov izjemna natančnost in predanost delu. Nudijo vam tudi keramičarska dela in parketarstvo.

Ponujamo ugodne cene za najboljšo kakovost naših izdelkov in izvajamo dela v dogovorjenem roku. Uporabljamo le kakovostne materiale priznanih proizvajalcev, saj le tako dosegamo zadovoljive rezultate.

Za naše izdelke ponujamo garancijo!

Fasade

Zakaj se odločiti za toplotno izolacijo objekta?
Danes velja velik poudarek na energetsko učinkoviti stavbi. Ker toplotna izguba skozi stene predstavlja kar 30% toplotnih izgub in dejstvo, da stroški ogrevanja v povprecnem gospodinjstvu predstavljajo kar 50% vseh stroškov.

Beljenje

V kolikor se odločate za barvanje oz. zaščito in dekoracijo notranjih prostorov, fasadnih površin, kovinskih konstrukcij ali lesenih izdelkov vam nudimo strokovno in korektno obdelavo z najboljšo izbiro različnih barvnih odtenkov. Sama izbira pravih barv je ključnega pomena, ko govorimo počutju, vedenju in pojmovanju okolice.

Mavčni sistemi

Suhomontažni mavčni sistemi danes omogočajo hitro, suho in čisto gradnjo. Ponujajo možnost izdelave stenskih in strešnih oblog, predelnih sten ter spuščenih stropov. Mavčne sisteme zaradi majhne teže in prilagodljivosti lahko uporabimo tudi za estetsko, neomejeno in razgibano gradnjo. V kombinaciji z mineralno volno pa dosežemo izboljšanje toplotne izolacije ter tako še dodatno znižujemo stroške ogrevanja.

Štukature

Vgrajujemo štukature različnih vzorcev in dimenzij v zunanjih in notranjih prostorih. V ponudbi imamo stenske stebre, stebre, rozete, kotne in ravne stenske ali stropne letve, fasadni profili, okenski profili, kapni profili, styroform plošče, ipd. Prav tako izdelujemo tudi unikatne štukature iz različnih materialov in tehnik obdelave, ki spremenijo videz in polepšajo ugodnost bivanja.

Vas zanima več o naši ponudbi? Pokličite nas ali nam pišite in poiskusili vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Ponujamo ugodne cene za najboljšo kakovost naših izdelkov. Uporabljamo le kakovostne materiale priznanih proizvajalcev, saj le tako dosegamo zadovoljive rezultate.